Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Handcrème

Dat de mogelijkheden enorm zijn bij PromoBee, wist je wellicht al. Maar wist je dat handcrème bedrukken ook tot de mogelijkheden behoort bij ons? Een crème bedrukken is een interessant idee voor verschillende soorten bedrijven. Dit is een passend relatiegeschenk voor de klanten en zakelijke relaties van bijvoorbeeld een cosmeticabedrijf of een drogisterij. Maar omdat handcrème een geschenk is dat goed ontvangen wordt, is het ook een prima optie voor bedrijven die in principe niets te maken hebben met de productie of verkoop van handcrème. Laat je een crème tube bedrukken door PromoBee, dan profiteer je bij iedere bestelling van aangename kortingen en aantrekkelijke klantvoorwaarden.

Toon prijs

Toont alle 4 resultaten

Sorteer op

Waarom kies je voor handcrème bedrukken?

Een crème bedrukken kan om meerdere redenen een interessante optie zijn. Ten eerste is het een goed relatiegeschenk voor de klanten en andere zakelijke relaties van cosmetische bedrijven en drogisterijen. Maar ook voor andere soorten bedrijven en verenigingen is een handcrème een passend relatiegeschenk. Dit komt doordat handcrème iets is wat mensen altijd wel nodig hebben. Dit product is ideaal voor het zacht en soepel houden van de handen.

Een handcrème wordt gebruikt om de handen te hydrateren. Veel mensen hebben rondom de handen last van een droge huid. Dit kan ertoe leiden dat de huid gaat schilferen en geïrriteerd raakt. Dit effect wordt nog eens versterkt als je veel je handen wast, iets wat we allemaal moesten doen tijdens de Corona periode. Handcrèmes bevatten stoffen die het vocht vasthouden en ervoor zorgen dat je handen beter beschermd worden tegen elementen van buiten. Hierdoor zien je handen er niet alleen beter uit, maar je voelt je ook beter. Daarom zullen klanten en andere zakelijke relaties maar wat blij zijn met dit bruikbare relatiegeschenk dat hen diverse voordelen oplevert. Dit alles maakt handcrème bedrukken tot zo’n goede keuze.

Handcrème met logo en andere opties

Het mooie aan handcrème laten bedrukken bij PromoBee is dat je de keuze hebt uit meerdere soorten bedrukkingen. In de praktijk zien we vaak dat bedrijven ervoor kiezen om hun logo af te laten drukken op de tube crème. Hierbij is de bedrukking in haarscherpe fotokwaliteit, zodat je zeker weet dat je logo perfect tot zijn recht komt en goed zichtbaar is. Je bepaalt zelf de kleuren die gebruikt worden, zodat je relatiegeschenk naadloos aansluit op je huisstijl. Naast afbeeldingen is het drukken van tekst ook een optie. Zo kun je de handcrème tube laten voorzien van de naam van je onderneming, een slogan, je website of je contactgegevens.

Crème tube bedrukken laat je doen door PromoBee

Door handcrème te laten bedrukken maak je het mogelijk om je klanten en andere zakelijke relaties te voorzien van heerlijk zachte handen. Je bepaalt zelf het aantal tubes dat je bestelt, waarbij de korting oploopt hoe meer handcrème je bestelt. Bij ons kun je alles full colour laten bedrukken, inclusief het logo van je bedrijf. Voor iedere bestelling geldt dat je profiteert van een gratis digitaal ontwerp, een gratis sample en gratis verzending. Twijfel daarom niet langer. Neem contact met ons op voor meer info, vraag een offerte aan of bestel meteen.