Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

kauwgom bedrukken

Kauwgom bedrukken?

Verfris je klant met een bedrukt pakje kauwgom! Het bedrukken van kauwgompakjes met je eigen logo, tekst of afbeelding. Deze kauwgomverpakkingen kunnen volledig worden voorzien van een levendige full colour opdruk, waardoor je huisstijl prominent aanwezig is en klanten duidelijk de boodschap ontvangen. Met lage kosten is een bedrukt pakje kauwgom goedkoop reclamemiddel om een breed publiek te bereiken, ideaal voor evenementen, straatpromoties of bij de opening van een nieuwe winkel.

Daarnaast heb je de keuze uit verschillende aantallen, zoals pakjes met zes of twaalf stuks kauwgom met bedrukking. Als je op zoek bent naar iets anders dan het standaard kauwgompakje, bieden wij ook Wrigley kauwgomstrips of kauwgom blisters aan. Je hebt zelfs de mogelijkheid om te kiezen voor een verpakking met dubbele bedrukking, waar zowel tekst als afbeeldingen kunnen worden toegevoegd. Zo creëer je unieke, gepersonaliseerde kauwgom die ook perfect dienst doet als relatiegeschenk voor bezoekers of zakelijke relaties.

En wist je dat we ook kauwgom bedrukken van bekende merken zoals Stimorol en Sportlife? Kies voor hoogwaardige kauwgom met de vertrouwde merknamen voor een nog grotere impact

Toon prijs

Toont alle 6 resultaten

Sorteer op

Pakje Kauwgom bedrukken?

Het bedrukken van een pakje kauwgom is een creatieve en effectieve manier om de aandacht van consumenten te trekken en je merkbekendheid te vergroten. Het bedrukken van een pakje kauwgom biedt een unieke mogelijkheid om een goede indruk achter te laten bij je klanten. We bieden we de mogelijkheid om kauwgom te bedrukken met jouw logo of naam in verschillende maten en verpakkingen. Vanaf een bestelling van 100 stuks kun je kiezen voor bedrukte kauwgom in verpakkingen van zes of twaalf stuks.  Daarnaast hebben we ook de optie van zes Wrigley kauwgomstrips, waarvan je de verpakking volledig in kleur kunt laten bedrukken. Voor de bewuste consument hebben we ook suikervrije varianten van kauwgom beschikbaar.

Op de kauwgom met dubbel vlak kun je creatief aan de slag. Bedruk bijvoorbeeld een wedstrijdprogramma of voeg een persoonlijke boodschap toe. Het voordeel van bedrukte kauwgom als give-away is dat het een breed publiek aanspreekt. Zowel jongeren als ouderen maken tegenwoordig gebruik van kauwgom. Het is daarmee een praktische, verfrissende en unieke attentie die geschikt is voor diverse doelgroepen.

Wil je meer informatie over het bedrukken van kauwgom? Neem dan contact op met een van onze productspecialisten voor de mogelijkheden of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Voordelen van het bedrukken van kauwgom?

Een voordeel van het bedrukken van kauwgom blister  is de mogelijkheid om consumenteninteractie te stimuleren. Het toevoegen van QR-codes, wedstrijden of andere interactieve elementen op de verpakking kan consumenten aanmoedigen om deel te nemen aan online activiteiten, waardoor de betrokkenheid bij het merk toeneemt.

Kortom, het bedrukken van kauwgomverpakkingen is een krachtige en veelzijdige marketingtool die merken in staat stelt om op te vallen in een competitieve markt. Door creatief gebruik te maken van ontwerpen en messaging kunnen merken niet alleen de aandacht van consumenten trekken, maar ook een blijvende indruk achterlaten en een loyale klantenkring opbouwen.

Sportlife kauwgom bedrukken?

Het voordeel van onze kauwgom blister met bedrukking is dat deze bestaan uit meerdere kauwgompjes in één handige verpakking. Met 6 of 12 kauwgompjes per verpakking gaat de frisheid dagenlang mee, waardoor uw bedrijfslogo tot wel 12 of 6 keer langdurig in beeld blijft! Dit maakt het ideaal als geschenk. Ons assortiment bevat niet alleen de standaard kauwgomvariant, maar biedt ook keuzes zoals suikervrije kauwgom, aardbei-limoen of vanilla-mint smaken. Alle blisters zijn bovendien volledig in full color te bedrukken. Tevens bieden we de mogelijkheid om kaugom van de merken Sportlife of mentos aan te bedrukken.