Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Nootjes & snacks

Nootjes of snacks bedrukken?

Een bedrukt snackblikje is een smakelijk en uniek cadeau voor klanten of medewerkers. Kies voor een blikje gebrande amandelen met vanillesmaak of een blikje gevuld met een snackmix, bedrukt met je eigen logo of tekst. Het volledige label van het snackblik is bedrukbaar, waardoor jouw logo of tekst goed opvalt. Bestel jouw bedrukte snackblikjes vandaag nog, ze zijn al leverbaar vanaf 25 stuks!

Toon prijs

Toont alle 11 resultaten

Sorteer op

Zakje nootjes bedrukken?

Het Personaliseren van Genot: Bedrukte Zakjes Nootjes, Studentenhaver, Geroosterde Amandelen en Popcorn.

Bent u op zoek naar een smakelijke en originele manier om uw merk of boodschap te promoten? Overweeg dan het bedrukken van zakjes met heerlijke lekkernijen, zoals nootjes, studentenhaver, geroosterde amandelen en popcorn. Met een minimale bestelhoeveelheid van slechts 250 stuks, bieden wij u de mogelijkheid om opvallende en gepersonaliseerde traktaties te creëren die indruk zullen maken op uw doelgroep.

Zakje nootjes of pinda’s bedrukken ?

Laat uw bedrijfslogo of slogan schitteren op zakjes met zorgvuldig geselecteerde nootjes. Of het nu gaat om knapperige cashewnoten, pittige pinda’s of een mix van verschillende smaken, uw merk wordt op een smakelijke manier in de schijnwerpers gezet.

Studentenhaver bedrukken?

Voeg een vleugje elegantie toe aan uw marketingstrategie door zakjes met studentenhaver te personaliseren. Deze combinatie van noten en gedroogd fruit is niet alleen gezond, maar ook verrukkelijk. Uw logo of ontwerp zal de aandacht trekken en een blijvende indruk achterlaten.

Geroosterde Amandelen  bedrukken?

Als u op zoek bent naar een gezonder alternatief, kunnen geroosterde amandelen de perfecte keuze zijn. Deze zakjes bieden uw klanten een knapperige en voedzame traktatie, met uw bedrijfslogo als kers op de taart.

Popcorn bedrukken?

Popcorn is een favoriet bij allerlei soorten evenementen, en bedrukte zakjes met popcorn bieden u de mogelijkheid om plezier en merkbekendheid te combineren. Kies uit diverse smaken en kleuren om uw merk tot leven te brengen op deze lichte en knapperige traktatie.

Of het nu gaat om bedrijfsevenementen, beurzen, promotieacties of relatiegeschenken, gepersonaliseerde zakjes met nootjes, studentenhaver, geroosterde amandelen of popcorn zijn een slimme keuze. Ze bieden een smakelijke en gedenkwaardige manier om uw boodschap over te brengen aan uw doelgroep.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw bestelling vanaf 250 stuks te bespreken en uw merk te laten schitteren op deze heerlijke traktaties. Het is tijd om te proeven van het succes van gepersonaliseerde lekkernijen!

Voordelen van snackblikjes

Snackblikjes zijn een leuke en smakelijke verrassing voor uw relaties of uw eigen medewerkers. U kunt ze zelfs uitdelen op beurzen of congressen aan potentiële klanten of deelnemers. En met een mooi bedrukt etiket is het zonde om het snackblikje gelijk weg te gooien. Zelfs een leeg snackblikje is nog te gebruiken voor verschillende doeleinden. Denk eens aan als het snackblikje als pennenhouder, of paperclipverzamelaar. Zo blijft uw reclame nog langer in beeld!

Haarscherp bedrukte snackblikjes

Het volledige label van het snackblikje is te bedrukken in haarscherpe kwaliteit. En dat is een prachtig oppervlak voor uw logo, tekst of eigen design! Heeft u hulp nodig bij het ontwerpen van uw eigen bedrukte etiket? Twijfel dan niet om contact op te nemen met onze designafdeling via info@promobee.nl, zij hepen u graag.