Snel advies 0528 - 85 11 55

Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Nootjes & snacks

Een bedrukt snackblikje is een smakelijk en uniek cadeau voor klanten of medewerkers. Kies voor een blikje gebrande amandelen met vanillesmaak of een blikje gevuld met een snackmix, bedrukt met je eigen logo of tekst. Het volledige label van het snackblik is bedrukbaar, waardoor jouw logo of tekst goed opvalt. Bestel jouw bedrukte snackblikjes vandaag nog, ze zijn al leverbaar vanaf 25 stuks!

Toon prijs

Toont alle 4 resultaten

Sorteer op

Voordelen van snackblikjes

Snackblikjes zijn een leuke en smakelijke verrassing voor uw relaties of uw eigen medewerkers. U kunt ze zelfs uitdelen op beurzen of congressen aan potentiële klanten of deelnemers. En met een mooi bedrukt etiket is het zonde om het snackblikje gelijk weg te gooien. Zelfs een leeg snackblikje is nog te gebruiken voor verschillende doeleinden. Denk eens aan als het snackblikje als pennenhouder, of paperclipverzamelaar. Zo blijft uw reclame nog langer in beeld!

Haarscherp bedrukte snackblikjes

Het volledige label van het snackblikje is te bedrukken in haarscherpe kwaliteit. En dat is een prachtig oppervlak voor uw logo, tekst of eigen design! Heeft u hulp nodig bij het ontwerpen van uw eigen bedrukte etiket? Twijfel dan niet om contact op te nemen met onze designafdeling via info@promobee.nl, zij hepen u graag.