Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Lolly's

Een lolly wordt ook wel een lekstok genoemd. Wil je een lolly laten bedrukken? Een bedrukte lolly kan op veel plekken worden ingezet, denk hierbij aan productlanceringen, op een balie bij een receptie of in een goodiebag. Bedrukte reclame lolly’s vallen bij iedereen van jong tot oud in de smaak. Een bedrukte lolly zorgt bij veel mensen voor een glimlach op hun gezicht. Uniek zijn de lolly’s in bedrukt doosje. Onder het bedrukte doosje komt de lolly tevoorschijn. Heerlijke bedrukte lolly’s zijn niet weg te denken uit het assortiment bedrukte snoepgoed van PromoBee.

Toon prijs

Toont alle 15 resultaten

Sorteer op

Lolly’s laten bedrukken?

Er zijn zoveel lekkere bedrukte lolly’ s te krijgen. Wij hebben verschillende soorten en smaken. Mocht je vragen hebben of er niet helemaal uit komen, neem dan contact op met onze lolly specialisten.

Bedrukte lolly

Een bedrukte lolly valt bij iedereen in de smaak. Daarnaast is het een leuke reclamedrager voor beurzen, evenementen en open dagen. Eigenlijk kunnen bedrukte lolly’s overal worden ingezet, omdat ze erg lekker zijn en door de vele soorten bij bijna iedereen in de smaak vallen. Dus likken maar!