Snel advies: 0528 - 85 11 55

Gratis digitaal ontwerp

Gratis verzending

Gratis sample

Toon filters

Lolly's

Een lolly word ook wel een lekstok genoemd. Wilt u een lolly laten bedrukken. Een bedrukte lolly kan op veel plekken worden ingezet. Denk aan productlanceringen, op een balie bij een receptie of in een goodiebag. Bedrukte reclame lollies vallen bij iedereen van jong tot oud in de smaak. Een bedrukte lolly zorgt bij veel mensen voor een glimlach op hun gezicht. Uniek zijn de lollies in bedrukt doosje. Onder het bedrukte doosje komt de lolly tevoorschijn. Heerlijke bedrukte lollies zijn niet weg te denken uit het assortiment bedrukte snoepgoed van PromoBee.

Toon prijs

Toont alle 15 resultaten

Sorteer op

Lolly’s laten bedrukken?

Er zijn zoveel lekkere bedrukte lolly’ s te krijgen. Het aantal smaken en verschillende soorten bedrukte lolly’s is erg groot. Mocht u vragen hebben of er niet helemaal uit komen neem dan contact met onze lolly specialisten op.

Bedrukte lolly

Een bedrukte lolly valt bij iedereen in de smaak. En is een leuke reclamedrager voor beurzen evenementen, open dagen.  Eigelijk kan een bedrukte lolly overal worden ingezet omdat deze lolly’s lekker zijn en bij bijna iedereen in de smaak vallen. Dus likken maar!!