Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Snoepgoed

Ben je op zoek naar smakelijk promotiemateriaal voor jouw bedrijf? Denk dan eens aan snoepjes! Want zeg nou zelf: wie wordt er nou niet blij van een lolly of van een blikje snoepjes? Eten bedrukken als relatiegeschenk is momenteel erg populair. Een eigen logo of tekst in haarscherpe kwaliteit gedrukt op een snoepje maakt een lekker én leuk geschenk! Bij een bedrukte lolly heeft u zelfs de keuze tussen een 2D of een 3D lolly in vier verschillende kleuren. De snoepjes in blik zijn eenvoudig te bedrukken dankzij het grote etiket. Je kunt je eigen bedrukte snoep al bestellen vanaf 24 stuks!

Toon prijs

Toont alle 10 resultaten

Sorteer op

Snoepjes bedrukken

De snoepjes van PromoBee zijn verkrijgbaar in verschillende smaken en kleuren. Zo zit er altijd iets bij dat bij jouw bedrijf past. Kijk bijvoorbeeld eens bij de snoepjesblikken met frambozen of gluhwein snoepjes. De lolly’s zijn zelfs te bedrukken in 3D! Zo vallen je bedrukte snoepjes nog meer op. 

Bedrukt snoepgoed in voorraad

Eten als promotiemateriaal is altijd goed, want zeg nou zelf: wie wordt er niet blij van een snoepje? Het zijn de kleine dingen die het doen. Overweeg eens om een voorraad van bedrukt snoepgoed te hebben, zodat je altijd een leuk weggevertje hebt voor (potentiële) klanten of relaties. Het is sneller op dan je denkt!

Kleurrijk promotiemateriaal

Snoepgoed ziet er altijd vrolijk en kleurrijk uit, waardoor je bedrijf nóg meer opvalt. Je kan er vanuit gaan dat zelfs volwassenen zo blij zijn als een kind met een snoepje. Bedrukt snoepgoed geeft een extra verrassing! Kies uit een van de heerlijke smaken en maak je klanten blij met het smakelijke promotiemateriaal van PromoBee! Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan of neem contact op via info@promobee.nl.