Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Losse snoepjes

Gepersonaliseerde Snoepjes en Zoetigheden met Bedrukking

Bent u van plan deel te nemen aan een beurs of evenement en zoekt u naar losse snoepjes om bijvoorbeeld in uw stand uit te delen? Neem dan eens een kijkje in ons assortiment van gepersonaliseerde snoepjes. Onze variëteit aan losse snoepjes varieert van zuurtjes tot grote zuurstokken en van gummibeertjes tot dropjes. Al deze lekkernijen zijn individueel verpakt, waardoor ze perfect zijn om als relatiegeschenk weg te geven. Bovendien kunnen alle verpakkingen bedrukt worden met uw logo of ontwerp.

Gepersonaliseerde zuurtjes, gummibeertjes, zuurstokken, toffees en snoepjes met uw logo vormen het ideale promotiemiddel en reclameartikel. Het snoepgoed kan worden voorzien van uw eigen logo, zowel in tekst als in full color.

Toon prijs

Toont alle 3 resultaten

Sorteer op

Gepersonaliseerde Snoepjes met Logo, Naam of Tekst

De zuurstok blijkt een uitstekend promotieartikel te zijn. Deze zoete lekkernij kan worden omhuld met een transparante wikkel die volledig in kleur bedrukt kan worden.

Een ander opvallend product is eetbaar papier met vanillesmaak, voorzien van uw eigen bedrijfslogo. Hiermee kunt u creatieve en unieke traktaties creëren. Niet alleen volwassenen zijn hiervan onder de indruk, vooral kinderen vinden het magisch.

Gepersonaliseerde Gummie Snoepzakjes met Logo, Zelfs in Kleine Oplage

Onze meest gewilde bedrukte snoepzakjes zijn zonder twijfel onze eigen zakjes met gummievormen. Deze zakjes zitten boordevol diverse vormen en kunnen worden gevuld met hoogwaardige Haribo-snoepjes van A-kwaliteit. Bovendien bieden we de mogelijkheid om op maat gemaakte gummievormen te creëren (vanaf 250 stuks), waardoor u altijd beschikt over een uniek gummiesnoepje.

Bedrukte Zuurtjes

behoren nog steeds tot de meest geliefde en klassieke snoepjes. Ons assortiment omvat verschillende formaten, zoals het flowpack mini-zuurtje (verpakt), het maxi-zuurtje en zelfs mini-zuurtjes. Bent u op zoek naar iets minder traditioneels? Dan is wellicht het zuurtje in de vorm van een hart iets voor u!