Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Uw logo op kleding laten borduren?

Wist u dat borduren op kleding mogelijk is bij PromoBee? Bij ons kunt u terecht voor het bedrukken en personaliseren van verschillende soorten promotieartikelen en relatiegeschenken. Het kan zo klein zijn als een pen of zo groot als een hele wandklok. Ook voor diverse soorten kleding en toebehoren bent u bij onze webshop aan het juiste adres. Het mooie is dat wij niet alleen kleding bedrukken, maar dat ook kleding borduren een optie is. Op dit gebied heeft u meer mogelijkheden dan u wellicht zou denken. In deze blog vertellen wij u er meer over.

Wat kunt u op kleding laten borduren?

Het mooie aan borduren op kleding is dat u veel keuze heeft. Vele bedrijven kiezen voor een logo borduren op kleding. Hierbij kan het gaan om bedrijfskleding, maar ook voor promotieartikelen en relatiegeschenken is dit een leuk idee. Tevens kunt u het logo van uw sportvereniging op kleding laten borduren. Daarnaast is het mogelijk om tekst te laten borduren op kleding door ons. Hierbij kunt u denken aan de naam van uw bedrijf. Zelfs de slogan of de website URL van uw onderneming kunnen wij voor u op de kleding borduren. Er is een hoop mogelijk.

Borduren op kleding: welke opties heb ik?

Tot ons assortiment van kleding die wij voor u kunnen borduren behoren een hoop verschillende soorten. Hieronder zetten we een aantal van de opties voor u op een rij.

Sportkleding borduren

Via onze webshop kunt u diverse soorten sportkleding laten bedrukken. Maar ook sportkleding borduren behoort bij ons tot de mogelijkheden. Zo is het mogelijk om het gehele outfit van uw sportteam te laten voorzien van namen en logo’s. Het borduurwerk geeft een unieke en vintage uitstraling aan het tenue. Geschikt voor uw eigen team, maar u zou als bedrijf tevens sportkleding kunnen laten borduren als relatiegeschenk of promotieartikelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een trainingsbroek die zakelijke relaties kunnen gebruiken als ze individueel gaan sporten.

Hoodie borduren

Hoodies dragen we graag. Ze zijn aangenaam warm en ze zien er tevens goed uit. Dit maakt het tot een multifunctioneel relatiegeschenk, maar ook voor uw eigen bedrijf of vereniging is dit een leuk kledingstuk om te laten borduren door ons. Zowel Kinder Hoodies als Unisex Hoodies zijn bij ons verkrijgbaar.

Polo borduren

Tot de vele kledingstukken uit ons assortiment behoren ook polo’s. Iedereen kan bij ons terecht voor een passende polo. Zo kunt u via onze webshop dames polo’s, heren polo’s, unisex polo’s en kinder polo’s bestellen. Een mooi relatiegeschenk dat u bovendien van een unieke look kunt voorzien dankzij ons borduurwerk.

Winterkleding borduren

Bij ons kunt u kleding laten bedrukken voor alle seizoenen van het jaar. Ook voor winterkleding zit u bij ons goed. Dit soort kleding is perfect om te laten borduren. Zo ontstaat een formidabel relatiegeschenk voor in het kerstpakket. Mutsen, sjaals, slippers, oorwarmers en comfortabele kersttruien: u heeft veel opties.

Hoe kan ik geborduurde kleding inzetten?

Hierboven gaven we een aantal voorbeelden, maar op het gebied van kleding is er nog veel meer mogelijk. Daarnaast bepaalt u zelf hoe u deze geborduurde kleding inzet. Ook op dit vlak zijn de mogelijkheden enorm.

Bedrijfskleding laten borduren

Als u nog een mooi uniform zoekt voor uw werknemers, kunt u terecht bij ons. Door kleding te laten borduren, ontstaat er een geweldig resultaat dat zal opvallen bij bezoekende klanten. Wij zorgen voor passende bedrijfskleding die een mooi geheel vormt en aansluit bij uw bedrijfsstijl.

Kleding laten borduren als relatiegeschenk

Kleding met borduurwerk erop wordt gewaardeerd als relatiegeschenk. Door het handwerk zien ontvangers dat er moeite gestoken is in het geschenk. Zakelijke relaties zien dit als een extra vorm van waardering. Een leuk geschenkje zijn sokken die voorzien zijn van de naam en het logo van uw bedrijf.

Kleding borduren als promotieartikel

Kleding laten borduren zorgt ervoor dat een kledingstuk meer opvalt. Het springt meer in het oog bij mensen. Daarom is dit een uitstekende keuze als promotieartikel. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om mutsen weg te geven bij een evenement zoals een beurs. Omdat de kans groot is dat mensen dit kledingstuk ook daadwerkelijk zullen gaan dragen, krijgen meer potentiële klanten het te zien. U vergroot uw naamsbekendheid en het levert u extra klanten op.

Logo borduren op kleding? PromoBee helpt u graag

Zoals u in deze blog hebt kunnen lezen, is er veel mogelijk als u kleding laat borduren bij ons. Geborduurde kleding is een prima optie als relatiegeschenk, promotieartikel, sportkleding of voor bedrijfskleding. Via onze webshop kunt u groot inkopen. Hoe meer stuks u bestelt, hoe lager de prijs per stuk zal zijn. Wij leveren altijd hoge kwaliteit borduurwerk. Ontdek het zelf en kijk eens rond binnen onze webshop.