Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Bestekzakjes

Bestekzakjes bedrukken?

Bestekzakjes laten bedrukken voor uw hotel, eetcafe , restaurant of horecagelegenheid. Onze papieren bestekzakjes kunnen volledig full colour aan zowel de voor als achterkant bedrukt worden. Al onze bedrukte bestekzakjes zijn voorzien van een servet in een bijpassnede keuren na keuze, we hebben maar liefst keuze uit 19 verschillende kleuren servetten.   Bestekzakjes met opdruk zijn erg handig voor een korte boodschap of om even de aandacht te trekken.

Toon prijs

Toont alle 2 resultaten

Sorteer op

Bestekzakjes met bedrukking

Bestekzakjes met bedrukking zijn al leverbaar vanaf 3000 stuks. Onze bestekzakjes worden standaard met een gevouwen servet geleverd. Onze bestekzakjes worden door een machine gemaakt waarbij de servet in het zakje valt, hierdoor zijn onze bestekzakjes hygienisch verantwoord verpakt.

Bestekzakjes met bedrukking met servet

Al onze papieren bedrukte bestekzakjes worden standaard geleverd met een bij passende gekleurde servet. De servetten zijn in 18 verschillende kleuren beschikbaar. Bestekzakjes werken snel, omdat de servetten er al in gestoken zitten is een tafel in een handomdraai gedekt.

Bestekpochettes bedrukken?

Bestekzakjes worden ook wel bestekpochettes genoemd. Bestekpochettes zijn zakjes gemaakt van papier waar een gleuf in zit waar een servet in past. Op deze servet kan ook bestek ingestoken worden waardoor het indekken van een tafel een snelle en eenvoudige handeling is. Bestekpochettes kunnen volledig rondom zowel voor als achterkant bedrukt worden.

Bedrukte bestekzakjes met spoed nodig?

Heeft u snel bedrukte bestekzakjes nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice dan kijken wij wat we kunnen doen. In veel gevallen kunnen we de bestekzakjes sneller leveren.

Bestekzakjes ontwerpen?

Bestekzakjes laten ontwerpen? Onze bestekzakjes kunnen volledig fullcolour bedrukt worden, zo kunt u bijvoorbeeld een foto en of logo bedrukken op de bestekzakjes. Maar ook een aankondiging voor een event en een agenda kan goed gedrukt worden op een bestekzakje. Wij hebben een grafische studio in huis die u graag helpt met het design.  Heeft u een idee of een logo stuur dit naar ons toe en binnen u uur krijgt u een digitaal voorstel in de mail. Heeft u de kennis in huis vraag dan een druk template aan voor het bedrukken van de bestekzakjes.