Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Bierviltjes

Goedkoop bierviltjes bedrukken? Het kan bij PromoBee. Bierviltjes gebruik je als onderzetter voor je bierglas. Ze zijn gemaakt van viltkarton. Zo wordt voorkomen dat een tafel vochtig wordt. Je kunt bierviltjes laten bedrukken bij ons. Je kunt kiezen voor één zijde met en een zijde zonder bedrukking, maar ook beide kanten laten bedrukken is een optie. Bij PromoBee kun je in grote getalen bierviltjes kopen. Hoe groter het aantal dat je inkoopt, hoe lager de prijs per bierviltje zal zijn. De verzending is compleet gratis, net als het digitaal ontwerp en het gratis sample. Nergens anders tref je betere prijzen aan voor het bedrukken van bierviltjes. Daarom kies je voor PromoBee.

Toon prijs

Toont alle 2 resultaten

Sorteer op

Waarom is bierviltjes bedrukken een goed idee?

Voor bedrijven in de horeca is het een slim idee om bierviltjes te laten bedrukken. Zo personaliseer je deze onderleggers. Hierbij kun je ervoor kiezen om de viltjes te voorzien van bijvoorbeeld het logo en de naam van je bedrijf. Zo beschik je over eigen bierviltjes op maat. Dit is een geschikte optie voor bijvoorbeeld cafés, restaurants en hotels.

Bovendien kun je ook andere items laten bedrukken die gebruikt worden binnen een horecagelegenheid. Hierbij kun je denken aan bierglazen, wijnglazen of champagne glazen. Zo vormen deze items een mooi geheel. Bovendien creëer je zo een positieve associatie met je onderneming. We drinken immers een drankje als er iets te vieren valt, of als we een gezellig avondje met vrienden beleven.

Wat kan PromoBee voor je betekenen?

Bij PromoBee kun je vrijwel alles laten bedrukken, dus ook bierviltjes. Bierviltjes kopen doe je bij ons voor de beste prijzen van dit moment. Bovendien bespaar je bij ons flink op de prijs per bierviltje door groot in te kopen. Bij een gemiddeld café, restaurant of hotel gaan er per jaar vele bierviltjes doorheen. Alleen daarom is het al een goed idee om groot in te kopen. Maar wij bieden je in zulke gevallen ook nog eens een mooie korting aan. Zo kun je bijvoorbeeld tot 62% besparen door voor de grootste oplage te kiezen. Alle bierviltjes worden voorzien van de opdruk die jij voor ogen hebt. Vaak wordt er gekozen voor een bedrijfsnaam en bedrijfslogo, maar ook een ander design is een optie.

Bierviltjes bedrukken en goedkoop uit zijn, het beste van beide werelden. Bij PromoBee betaal je de beste prijs zonder in te boeten op het gebied van kwaliteit. Bovendien kun je als horecagelegenheid ook bij ons terecht voor andere bruikbare items. Goede voorbeelden hiervan zijn cocktailglazen, shot glazen, bestek en rietjes. Deze items kunnen allen bedrukt en gepersonaliseerd worden. Ook bedrijven die op een bedrijfsfeestje gebruik willen maken van unieke bierviltjes kunnen bij ons terecht. Bierviltjes zijn tevens leuke relatiegeschenken. Zo zie je maar dat de mogelijkheden op het gebied van bierviltjes bedrukken vrijwel eindeloos zijn.