Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Popcornbakjes

Popcornbakjes bedrukken laat je over aan de specialisten van PromoBee. Door een popcornbakje te bedrukken, kan het voorzien worden van tekst en afbeeldingen. Hiermee worden dit soort bakjes niet alleen gepersonaliseerd, maar het zijn hierdoor ook uitstekende reclamemiddelen. Popcorn behoort tot de populairste lekkernijen van ons land, dus reken er maar op dat onze bedrukte popcornbakjes vaak gezien zullen worden. Een popcorn doosje bedrukken is een interessante mogelijkheid voor bioscopen, maar ook andere bedrijven kunnen popcornbakjes laten bedrukken en vervolgens weggeven als relatiegeschenk. Bij PromoBee laat je popcornbakjes bedrukken tegen de scherpste prijzen van dit moment. Hoe meer je inkoopt, des te hoger de korting zal zijn.

Toon prijs

Toont alle 3 resultaten

Sorteer op

Popcornbakjes bedrukken

Presenteer uw popcorn, friet of chickenwings in onze bedrukte popcornbakjes. De popcorn voedeselverpakkingen zijn volledige te personaliseren middels een full colour opdruk. We hebben de bedrukte popcornbakjes beschikbaar in 3 verschillende maten:

  • 1,0 liter (155mm hoog x 85mm breed)
  • 1,5 liter (185mm hoog x 110mm breed)
  • 3,0 liter (230mm hoog x 136mm breed)

Popcornbakjes bedrukken spoed

Heeft u snel popcorn bakjes of andere voedsel verpakkingen nodig? We leveren onze bedrukte popcornbakjes al binnen 5 werkdagen. Heeft u nog meer haast neem dan contact met ons op.

Waarom een popcornbakje bedrukken een goed idee is

Er zijn meerdere redenen waarom popcornbakjes bedrukken een aanrader is. Ten eerste is het een goede manier om het bakje te personaliseren. Dit is interessant voor bijvoorbeeld bioscopen. Maar een bedrukt popcornbakje is ook een goed promotiemiddel. Popcorn wordt immers geregeld gegeten, waardoor het bedrukte popcorn doosje vaak gezien wordt door andere mensen. Bovendien kan het bakje ook gevuld worden met andere snacks. Hierbij kun je denken aan frietjes, chips of chicken wings. Het kan veelzijdig ingezet worden.

 

Popcornbekers bedrukken

Popcorn bekers in verschillende maten laten bedrukken? We kunnen ze snel leveren.

Popcorn beker bedrukken

Diverse popcornbakjes om uit te kiezen

Popcornbakjes hebben zo hun eigen stijl. Daarom is het fijn dat er meerdere varianten te vinden zijn binnen ons online aanbod. Ten eerste kun je normale popcornbakjes laten bedrukken. Het model kan rond zijn of golfjes bevatten. De inhoud loopt uiteen, van 1 liter tot 3 liter. Zo kun je meerdere hoeveelheden aanbieden, van een kleine popcorn tot een grote bak popcorn. Dankzij de autolockbodem weet je zeker dat er geen popcorn uit kan vallen. Wil je popcornbakjes laten bedrukken met spoed? Ook dat is een optie bij PromoBee. Wederom heb je de keuze uit meerdere stijlen en formaten. Tekst en afbeeldingen kunnen hierop gedrukt worden. Je bent gegarandeerd van een snelle levering.

Popcornbakjes laten bedrukken door PromoBee

Zowel voor bioscopen als andere bedrijven loont het de moeite om popcorn doosjes te laten bedrukken door de vakmensen van PromoBee. Ook voor andere toebehoren op het gebied van eten en drinken ben je bij ons aan het juiste adres. Bestel je bij PromoBee, dan loopt de korting op naarmate je meer inkoopt. Je korting per stuk kan zomaar oplopen tot maar liefst 55%. Niet verkeerd, toch? Daarnaast profiteer je bij iedere bestelling van een gratis digitaal ontwerp, gratis sample en gratis verzending. Bestel nu jouw popcornbakjes bij PromoBee of vraag online een gratis en geheel vrijblijvende offerte aan.