Snel advies: 0528 - 85 11 55

Gratis digitaal ontwerp

Gratis verzending

Gratis sample

De leukste winter relatiegeschenken

Het koude weer komt er weer aan. De tijd van sinterklaas, kerst en een hoop gezelligheid. Voor velen de tijd om een blijk van waardering te geven. Een relatiegeschenk is hier het ultieme middel voor. Een kleinigheidje helemaal in thema van de tijd van het jaar. Mutsen, sjaals, dekens en allemaal bedrukt met uw eigen logo. Dit is dé specialiteit van PromoBee. Neem bijvoorbeeld de flanellen fleece deken. Door de kwalitatief goede stof extra warm en ook nog eens super zacht. Ideaal om lekker onder te kruipen na een dag buiten in de kou te zijn geweest.

Winter promotiemateriaal
Winter promotiemateriaal

Winterartikelen als kerst- of relatiegeschenk

Rondom de kerst denken we wat meer om elkaar. Misschien wel het moment om een bedankje op te sturen naar uw medewerkers of klantrelaties. Wellicht bent u op zoek naar een mooi kerstgeschenk?  De accessoires voor in de winter zijn helemaal naar wens te maken. Zo heeft PromoBee de gebreide muts met label. Hiermee trotseert u probleemloos de kou en ziet u er ook nog eens fashionable uit. Met het stoere label aan de voorkant en omslag aan de rand, gaat deze muts helemaal met zijn tijd mee. Zeker een warm relatiegeschenk voor in het einde van het jaar.

Winter sfeer

Winterartikelen bedrukken met PromoBee

Op zoek naar een kerstcadeau waar men echt iets aan heeft? Met deze luxe fleece sjaal heeft u een geschikt cadeau, passend bij een brede doelgroep. Ze zijn heerlijk warm en geschikt voor dagelijks gebruik of bijvoorbeeld voor tijdens de wintersport. Bij PromoBee worden al jaren de mooiste relatiegeschenken bedrukt. Met alle opgedane ervaring, hebben wij genoeg kennis in huis om het perfectie geschenk voor u te bedrukken. U levert het ontwerp aan en wij gaan voor u aan de slag om dit tot een mooi eindresultaat te maken. Heeft u moeite met ontwerpen van uw geschenk? Onze professionele designers staan voor u klaar.

Luxe sjaal voor de winter
Luxe bedrukte muts