Wegens familieomstandigheden kan een reactie op uw aanvraag wat langer duren dan u van ons gewend bent.

Snel advies 0528 - 85 11 55

Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Plastic bierglazen

Plastic bierglazen zijn enorm leuke relatiegeschenken voor iedereen. Het mooie aan bierglazen laten bedrukken door PromoBee is dat je geheel zelf kunt bepalen wat het design wordt. Zo kun je bijvoorbeeld de naam en het logo van je bedrijf op deze bierglazen laten drukken. De keuze is geheel aan jou. Plastic bierglazen bedrukken doen we voor jou tegen scherpe prijzen. Zowel de verzending als het sample en het digitale ontwerp zijn gratis bij ons. Bovendien kun je altijd telefonisch of per mail bij ons terecht voor gratis advies. Naast plastic bierglazen kun je bij ons ook terecht voor diverse andere soorten bierglazen. Daarom kies je voor PromoBee.

Toon prijs

Toont alle 9 resultaten

Sorteer op

Waarom kies je voor plastic bierglazen?

Bier is één van de meest populaire alcoholische drankjes van dit moment. Samen met wijn is bier het meest voorkomende alcoholische drankje op bedrijfsfeestjes en borrels. Maar ook tijdens een netwerkavondje of een andere speciale meeting kan het leuk zijn om bier te serveren in voor jouw bedrijf op maat gemaakte plastic bierglazen. Daarnaast zijn plastic bierglazen altijd nodig in de horeca. Elke plek met een eigen bar kan bedrukte bierglazen gebruiken. Ook plastic wijnglazen zijn terug te vinden binnen ons aanbod.

Plastic bierglazen hebben als voordeel dat ze niet kapot kunnen vallen. Dit is wel een probleem bij bijvoorbeeld fluitjes & vaasjes. Laat je jouw plastic bierglazen bedrukken bij PromoBee, dan zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos. Onze plastic bierglazen zijn van een hoge kwaliteit. Bovendien komt jouw bedrukking uitstekend tot zijn recht. Fullcolour bedrukking is een optie bij ons.

De voordelen van plastic bierglazen bedrukken bij PromoBee

Bij PromoBee kun je bierglazen haarscherp laten bedrukken met jouw opdruk naar keuze. Veel bedrijven kiezen voor hun naam plus logo, maar je kunt je fantasie de vrije loop laten. Bovendien tref je binnen ons assortiment diverse andere producten aan die goed passen bij plastic bierglazen. Hierbij kun je denken aan smakelijke etenswaren, bierviltjes of een leuke picknickmand.

Bij PromoBee bestel je jouw relatiegeschenken en promotiematerialen tegen lage prijzen. Je kiest zelf welke variant je het meest geschikt lijkt en hoeveel je er hiervan nodig hebt. Bij ons profiteer je altijd van gratis verzending. Ook het sample en het digitale ontwerp zijn gratis voor jou.