Snel advies: 0528 - 85 11 55

Gratis digitaal ontwerp

Gratis verzending

Gratis sample

Toon filters

Aluminium bidons bedrukken

Een stevige bidon die lang meegaat bedrukken met uw eigen logo? Kies dan voor een bedrukte aluminium bidon. Makkelijk mee te nemen en toch duurzaam in gebruik door de kras- en stootvaste kwaliteit van het materiaal. Een aluminium bidon is verkrijgbaar in een matte en glanzende afwerking. Uw logo of tekst kan zelfs fullcolour gedrukt worden op de aluminium bidon. Met een keuze tussen 16 verschillende kleuren zit er altijd een passende kleur bij. Bestel uw bedrukte aluminium bidon al vanaf 25 stuks!

Toon prijs

Toont alle 2 resultaten

Sorteer op

Aluminium bidon met afsluitbare dop

Een bijzondere mogelijkheid bij de aluminium bidon is de keuze voor een afsluitbare dop: zo kan de ontvanger gemakkelijk de bidon gebruiken tijdens bijvoorbeeld een sportevenement of -wedstrijd. Denk eens aan aluminium bidons voor een voetbal- of handbalteam. Of vertegenwoordig uw bedrijf tijdens een sportevenement met deze sportieve aluminium bidon.  

De voordelen van aluminium bidons

Een aluminium bidon gaat lang mee vanwege de degelijke kwaliteit. Bovendien heeft aluminium een isolerende werking: een koude drank blijft langer koud in een aluminium bidon. Aluminium is ook nog eens heel licht in gewicht, waardoor het ideaal is om mee te nemen. En met de degelijke kwaliteit kan de bidon wel tegen een stootje!

Aluminium bidons met logo

Een aluminium bidon met uw eigen logo? Dat staat garant voor langdurige reclame. Bovendien kunt u kiezen tussen een matte en glanzende bidon en talloze kleuren. Van primaire kleuren als rood, blauw en geel tot bijzondere kleuren als paars, oranje, zilver en roze. Kies de juiste kleur voor uw logo of vraag onze designafdeling om hulp via info@promobee.nl. Zij denken graag met u mee!