Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Bidonnen

Bedrukte bidons/fietsflessen kunnen worden bedrukt als promotionele producten met uw logo.

Niet voor niks gebruiken de meeste wielerploegen Tacx-waterflessen. Kenmerken van merksportflessen zijn: ze kunnen allemaal gemakkelijk in de vaatwasser en de promotieflessen zijn allemaal voedselveilig. U kunt kiezen uit 20 voorgedefinieerde kleuren. Of het nu gaat om 500 ml of 750 ml met de gewenste kleur. Wij drukken dan uw reclameboodschap af op de Tacx-watersportfles. Tot slot kunt u kiezen uit 3 soorten sluitingen: membraan-, rotatie- en drukafdichtingen.

Toon prijs

Toont alle 7 resultaten

Sorteer op

Bedrukte bidons

Bidons zijn er in verschillende soorten. Tegenwoordig heeft iedereen er wel één of zijn ze er nog naar op zoek. Steeds maar weer flesjes water aanschaffen is slecht voor het milieu. Dit beseffen steeds meer mensen zich en daarom stappen ze over op de bidon. Wilt u als bedrijf meedoen met deze milieuvriendelijke trend? Laat dan nu bidons bedrukken met uw eigen logo of persoonlijke tekst. Met de multifunctionele fles weet u zeker dat uw ontwerp goed zichtbaar is.

Diverse modellen bidons

PromoBee heeft vijf verschillende soorten bidons. Alle vijf zijn ze beschikbaar in meerdere kleuren. Zo weet u zeker dat er een geschikte voor u bij zit. Naast het verschil in kleur en inhoud, zijn ze ook verschillend in de uitvoering. Neem bijvoorbeeld de Fuse 450cc. Deze heeft als extra een fruitfilter. Voor een sportiever model kiest u de Shiva. Deze zijn in twee verschillende formaten. U bestelt de bedrukte bidons vanaf vijftig stuks. Allemaal worden ze bedrukt met uw eigen ontwerp.

Vraag een offerte aan voor bedrukte bidons

Als eerst selecteert u de gewenste hoeveelheid bidons. Ze zijn al te bestellen vanaf vijftig stuks. Hierna kunt u ervoor kiezen om direct te bestellen of u kiest voor de groene knop. Hiermee vraagt u een offerte aan. Na het invullen van de gegevens levert u online uw ontwerp aan. Deze checken wij eerst en bepalen daarna welke manier van bedrukken de beste is. Binnen zestig minuten ontvangt u online een 3d-visualisatie en indien gewenst een gratis sample. Heeft u moeite met het ontwerpen van een eigen opdruk? De betrokken designers van PromoBee helpen graag. Met jarenlange ervaring met bedrukte relatiegeschenken kunnen zij zeker helpen met uw ontwerp.