Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Longdrinkglas bedrukken 44cl

  • Levering uiterlijk donderdag 08 augustus
  • Minimum afname: 72 stuks
  • Decoratie: Beschikbaar in 3 kleuren

> Serveer frisdrank of een heerlijke mixdrank in deze mooie glazen met een inhoud van 44cl. De glazen zijn verkrijgbaar vanaf 72 stuks en kunnen rondom in 1 kleur of full colour bedrukt worden. Uw eigen thee- & waterglazen bedrukken kan al vanaf 72 stuks, vraag nu uw offerte aan!

Dit mooie glas heeft een inhoud van 44cl en is zeer geschikt voor het serveren van frisdrank. Maak ze nog mooier door er jouw logo op te laten drukken, dit kan in 1 kleur of full colour.

 

Inhoud randvol: 44 cl

Diameter: 6 cm

Hoogte: 17 cm

 

Aantal
72
144
250
500
1000
1500
2500
Aantal kleuren opdruk
Onbedrukt
1 kleur
Full colour

Bedrukking

Bestanden uploaden
Je kunt gemakkelijk en snel bestanden toevoegen aan je bestelling in het afrekenproces. In de winkelwagen staat een button waar je jouw bestanden toe kunt voegen. Heb je er voor gekozen dat PromoBee het ontwerp maakt? Dan is het mogelijk om hier ondersteunend materiaal bij te voegen zoals logo’s, foto’s of overige bestanden. De maximale upload grootte is 100MB.

Meerdere bestanden of groter dan 100MB?
Zijn je bestanden groter dan 100MB of wil je in 1 keer meerdere bestanden uploaden? Maak dan gebruik van Wetransfer. Gebruik hierbij info@promobee.nl als e-mailadres.

Controle
Voordat we tot bedrukking overgaan, controleren we uw ontwerp op diverse punten. Mochten we problemen ontdekken, dan brengen we u op de hoogte.

Vragen over uw digitale ontwerp?
We staan klaar om al uw vragen rondom het digitale ontwerp (en overige vragen) te beantwoorden. Schroom niet en neem contact op via: 0528 – 85 11 55 of info@promobee.nl.

Levertijd

Levertijd
De levertijd van dit product is werkdagen. Bezorging is gratis.

Track & trace
Zodra uw producten gedrukt zijn ontvangt u een track & trace code.

Spoedlevering
Mocht u te maken hebben met een deadline? Vraag dan via de normale procedure een offerte aan via onze website en vermeldt bij deze aanvraag de datum waarop u de producten uiterlijk nodig hebt. Wij zullen dan ons uiterste best doen om de bestelling op tijd af te leveren.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Longdrinkglas bedrukken 44cl” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *