Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Thermoflessen

Jouw eigen thermofles of thermobeker bedrukt of gegraveerd met eigen logo of tekst? Kies een bedrukte thermofles! De haarscherpe, fullcolour bedrukking zorgt voor een blijvende indruk bij jouw relatie of (potentiële) klant. Kies tussen een bedrukte of gegraveerde thermofles: bekijk het verschil door op onderstaande artikelen te klikken. Zowel een thermofles met losse dop als met kliksysteem behoort tot de mogelijkheden. Een gepersonaliseerde thermofles is al leverbaar vanaf 12 stuks. Laat je verrassen door de vele verschillende kleuren thermoflessen. Informeer naar de mogelijkheden via info@promobee.nl!

Toon prijs

Resultaat 1–15 van de 30 resultaten wordt getoond

Sorteer op

Bedrukte thermofles

Een bedrukte thermofles is een heel geschikte reclamedrager tijdens sportevenementen, beurzen of als relatiegeschenk. Een thermofles gaat immers overal mee naartoe en is een duurzaam item. Het houdt dranken warm, of juist koel! Kies voor een fullcolour bedrukking of voor een luxe lasergravering van jouw thermofles. Een bedrukte thermofles geeft een luxe uitstraling en is een heel praktisch geschenk. Dat maakt het leuk om te geven én om te ontvangen! Een luxe lasergravering geeft een extra luxe uitstraling. Gegarandeerd een blijvende indruk!

Verschillende kleuren en maten

Voor jouw eigen bedrukte thermofles kunt je kiezen uit twee verschillende maten: 350 ml of 500 ml. Let hierbij ook op het verschil tussen de openingen, namelijk een kliksysteem bij de thermobeker en een losse dop bij de thermofles. Een bedrukte thermofles met kliksysteem is heel geschikt voor sporters of wandelaars, om eenvoudig een slok te nemen. Een thermofles met losse dop is juist weer geschikt om uit te schenken, bijvoorbeeld als je koffie of thee meeneemt. Kies uit verschillende kleuren zoals luxe zilver, opvallend rood of ingetogen blauw. Er zit altijd een kleur bij die bij je past!

In drie stappen een offerte

Vraag in drie eenvoudige stappen een offerte aan voor jouw bedrukte thermoflessen. Klik op het item naar keuze en kies voor fullcolour bedrukking of lasergravering. Heb je hulp nodig bij het ontwerpen? Informeer naar de mogelijkheden via info@promobee.nl. Jouw eigen bedrukte thermoflessen zijn al leverbaar vanaf 12 stuks!