Snel advies: 0528 - 85 11 55

Gratis digitaal ontwerp

Gratis verzending

Gratis sample

Toon filters

Canvas tassen bedrukken

Bent u op zoek naar canvas tassen die bedrukt moeten worden? Dan hoeft u niet langer te zoeken. PromoBee heeft een groot assortiment canvas en katoenen tassen die u kunt laten bedrukken. Onze canvas tassen zijn geselecteerd om de hoge kwaliteit en de scherpe prijs. Alle tassen kunnen bedrukt worden met een persoonlijke tekst of met een logo, zowel aan één als aan twee kanten. De levertijd van een bedrukte tas is gemiddeld 5-7 werkdagen. Dit is na goedkeuring van het digitale voorbeeld (proefdruk). Bereken zelf eenvoudig uw prijs en upload uw logo voor een gratis visualisatie van uw bedrukte canvas tas.

Toon prijs

Toont alle 20 resultaten

Sorteer op

Goedkoop canvas tassen bedrukken

Wilt u goedkoop canvas tassen bedrukken? Hiervoor bent u bij Promobee op het juiste adres. Promobee heeft verschillende budget tassen die bedrukt kunnen worden. Tevens is het ook mogelijk deze tassen te bestellen zonder opdruk. Het bedrukken van een tas is aan te raden. Een gepersonaliseerde canvas tas zorgt namelijk voor extra reclame. De canvas tassen gaan lang mee en worden vaak gebruikt. Ook bij evenementen of op beurzen worden de bedrukte canvas tassen vaak ingezet.

Canvas tassen full colour bedrukken

PromoBee heeft canvas tassen in verschillende kleuren, kwaliteiten en maten. Het is mogelijk de canvas tassen te laten bedrukken in meerdere kleuren en te voorzien van een full colour opdruk. Wanneer wij een aanvraag binnen krijgen beoordeelt onze grafische afdeling welke druktechniek het beste geschikt is voor de canvas tas. Uiteraard krijgt u eerst een digitale proefdruk ter goedkeuring alvorens de productie van de full colour bedrukte canvas tassen wordt gestart.

Voordelen van canvas tassen

De canvas tassen hebben vele voordelen. Het is een duurzaam promotiemiddel met een lange levensduur, de ontvanger gebruikt deze ter vervanging van plastic tassen wat weer goed is voor het milieu. Ook kun je extra promotiemateriaal kwijt in de canvas tassen. Canvas is daarnaast erg licht, sterk en kan tegen vocht.

Canvas tassen bedrukken kleine oplage

Heeft u niet veel canvas tassen nodig maar zou u deze tassen wel bedrukt willen hebben, dan hebben wij hiervoor de perfecte oplossing. U kunt bij ons al vanaf 25 canvas tassen bestellen en bedrukken. Zowel met lange als korte hengsels en in verschillende kleuren.

Duurzame canvas tassen

De canvas tas is een duurzame manier om promotiemateriaal te verspreiden. Hiervoor kunt u ook bij Promobee terecht. Wij hebben een aantal tassen met een speciale Oeko tex keurmerk; dit keurmerk controleert of er geen chemische stoffen zijn gebruikt bij de bewerking van de tas. Deze tassen zijn beter voor aanraking met de huid en beter voor het milieu. Daarnaast zijn de beige/ecru tassen betere en duurzamer omdat deze van een natuurvezel zijn gemaakt en niet zijn gekleurd, dit is dus de oorspronkelijke kleur. Daar boven op hebben wij ook een aantal FAIR trade tassen in ons assortiment.

Heeft u nog vragen dan kunt u altijd contact opnemen met ons team.