Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Adventskalender bedrukken met snoepjes – Haribo

Adventskalender met Haribo snoepjes laten bedrukken?

Zoek jij een lekker en leuk cadeau, in eigen ontwerp? Dan zijn deze Haribo Adventskalenders wellicht wel wat voor jou. De Adventskalenders kunnen aan de buitenkant gepersonaliseerd worden met eigen foto’s, logo’s en/of teksten.

Achter elk vakje zit een Haribo verrassing. De Haribo Adventskalender is gevuld met 24 zakjes; Haribo goudberen, colaflesjes, drop slakken en fopspenen.

Product samenstellen

Vanaf  8,95

1. Aantal
Wijzigen
Verzending (NL/BE) Gratis
Instelkosten Gratis
Per stuk  0,00 (excl. BTW)
Totaal  0,00 (incl. BTW)
Levering uiterlijk maandag 05 augustus - spoedlevering op aanvraag
Hulp nodig? Direct chatten
Chat gesloten , open vanaf 09:00
  • Prijs is inclusief instelkosten, bedrukking en verzending
  • Gratis 3d visualisatie binnen 60 minuten
  • Gratis sample per post verstuurd

Adventskalender bedrukken met snoepjes – Haribo

  • Levering uiterlijk maandag 05 augustus
  • Minimum afname: 10 stuks

Adventskalender met Haribo snoepjes laten bedrukken? Zoek jij een lekker en leuk cadeau, in eigen ontwerp? Dan zijn deze Haribo Adventskalenders wellicht wel wat voor jou. De Adventskalenders kunnen aan de buitenkant gepersonaliseerd worden met eigen foto’s, logo’s en/of teksten. Achter elk vakje zit een Haribo verrassing. De Haribo Adventskalender is gevuld met 24 zakjes; Haribo goudberen, colaflesjes, drop slakken en fopspenen. Uw eigen gevulde adventskalender bedrukken kan al vanaf 10 stuks, vraag nu uw offerte aan!

Haribo Adventskalender bedrukken? 

Haribo maakt niet alleen kinderen blij!

Deze adventskalender is voorzien van 24 mini zakjes van Haribo, bestaande uit 4 varianten: Haribo goudberen, colaflesjes, kinderfopspenen en drop slakken. Het is de perfecte keuze voor alle snoeperds!

Je kunt de adventskalender gemakkelijk personaliseren, dit kan met eigen foto’s, logo’s en/of teksten. Maak het zo mooi als je zelf wilt en creëer een geweldig cadeau voor de kerstperiode! Nu ook volledig plastic vrij, achter elk vakje liggen de zakjes in een kartonnen houder, dit was voorheen een plastic houder.

De Haribo adventskalender heeft een afmeting van 36 x 26 x 3,1 cm.

Allergie-informatie voor Haribo drop slakken: Gluten bevattende granen en graanproducten die gluten bevatten, tarwe en tarweproducten (gluten bevattende granen).

 

Levertijden:

1-30 stuks: 7 werkdagen

31-100 stuks: 10 werkdagen

101-300 stuks: 15 werkdagen

301-500 stuks: 20 werkdagen

 

Snellere levering is in overleg mogelijk

Aantal
10
20
50
100
150
250
500

Bedrukking

Bestanden uploaden
Je kunt gemakkelijk en snel bestanden toevoegen aan je bestelling in het afrekenproces. In de winkelwagen staat een button waar je jouw bestanden toe kunt voegen. Heb je er voor gekozen dat PromoBee het ontwerp maakt? Dan is het mogelijk om hier ondersteunend materiaal bij te voegen zoals logo’s, foto’s of overige bestanden. De maximale upload grootte is 100MB.

Meerdere bestanden of groter dan 100MB?
Zijn je bestanden groter dan 100MB of wil je in 1 keer meerdere bestanden uploaden? Maak dan gebruik van Wetransfer. Gebruik hierbij info@promobee.nl als e-mailadres.

Controle
Voordat we tot bedrukking overgaan, controleren we uw ontwerp op diverse punten. Mochten we problemen ontdekken, dan brengen we u op de hoogte.

Vragen over uw digitale ontwerp?
We staan klaar om al uw vragen rondom het digitale ontwerp (en overige vragen) te beantwoorden. Schroom niet en neem contact op via: 0528 – 85 11 55 of info@promobee.nl.

Levertijd

Levertijd
De levertijd van dit product is 5 werkdagen. Bezorging is gratis.

Track & trace
Zodra uw producten gedrukt zijn ontvangt u een track & trace code.

Spoedlevering
Mocht u te maken hebben met een deadline? Vraag dan via de normale procedure een offerte aan via onze website en vermeldt bij deze aanvraag de datum waarop u de producten uiterlijk nodig hebt. Wij zullen dan ons uiterste best doen om de bestelling op tijd af te leveren.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Adventskalender bedrukken met snoepjes – Haribo” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *