Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Adventskalender om zelf te vullen – plastic vrij

Adventskalender bedrukken – zelf vullen

Ben jij op zoek naar een leuke adventskalender voor jouw klanten, werknemers of zakelijke relaties? Dan ben je bij PromoBee aan het juiste adres. Deze handige adventskalenders zijn zelf te vullen, wat het erg leuk maakt. Zo kun je achter ieder vakje een passend cadeautje stoppen, want niemand is hetzelfde en iedereen vindt iets anders leuk!

De kalenders zijn verkrijgbaar in 2 formaten, groot en klein en het is mogelijk om ze zowel in de breedte als in de hoogte te ontwerpen. Daarnaast is het product gemaakt van sterk karton, met aan de binnenkant een kartonnen inleg, waardoor het makkelijk te vullen is en volledig plastic vrij is.

Product samenstellen

Vanaf  7,50

1. Aantal
Wijzigen
2. Formaat
Wijzigen
Verzending (NL/BE) Gratis
Instelkosten Gratis
Per stuk  0,00 (excl. BTW)
Totaal  0,00 (incl. BTW)
Levering uiterlijk donderdag 01 augustus - spoedlevering op aanvraag
Hulp nodig? Direct chatten
Chat gesloten , open vanaf 09:00
  • Prijs is inclusief instelkosten, bedrukking en verzending
  • Gratis 3d visualisatie binnen 60 minuten
  • Gratis sample per post verstuurd

Adventskalender om zelf te vullen – plastic vrij

  • Levering uiterlijk donderdag 01 augustus
  • Minimum afname: 10 stuks

Adventskalender bedrukken – zelf vullen Ben jij op zoek naar een leuke adventskalender voor jouw klanten, werknemers of zakelijke relaties? Dan ben je bij PromoBee aan het juiste adres. Deze handige adventskalenders zijn zelf te vullen, wat het erg leuk maakt. Zo kun je achter ieder vakje een passend cadeautje stoppen, want niemand is hetzelfde en iedereen vindt iets anders leuk! De kalenders zijn verkrijgbaar in 2 formaten, groot en klein en het is mogelijk om ze zowel in de breedte als in de hoogte te ontwerpen. Daarnaast is het product gemaakt van sterk karton, met aan de binnenkant een kartonnen inleg, waardoor het makkelijk te vullen is en volledig plastic vrij is. Uw eigen zelf te vullen adventskalender bedrukken kan al vanaf 10 stuks, vraag nu uw offerte aan!

Advent kalender bedrukken om zelf te vullen met 24 vakjes

Deze kalender kan full colour bedrukt worden en beschikt over 24 vakjes, die je zelf kunt vullen. De inleg is gemaakt van karton, en dus is deze kalender helemaal plastic vrij. De kalender is verkrijgbaar in 2 formaten, klein en groot, en het is mogelijk om de kalenders zowel in de breedte als in de hoogte te bestellen.

Eindformaat kleine kalender: 4,4 x 3,3 x 2,0 cm

Eindformaat grote kalender: 4,8 x 4,8 x 2,8 cm

 

 

Levertijden:

1-30 stuks: 7 werkdagen

31-100 stuks: 10 werkdagen

101-300 stuks: 15 werkdagen

301-500 stuks: 20 werkdagen

 

Snellere levering in overleg mogelijk

Aantal
10
20
50
100
150
250
500
1000
Formaat
Klein (4,4 x 3,3 x 2,0 cm)
Groot (4,8 x 4,8 x 2,8 cm)

Bedrukking

Bestanden uploaden
Je kunt gemakkelijk en snel bestanden toevoegen aan je bestelling in het afrekenproces. In de winkelwagen staat een button waar je jouw bestanden toe kunt voegen. Heb je er voor gekozen dat PromoBee het ontwerp maakt? Dan is het mogelijk om hier ondersteunend materiaal bij te voegen zoals logo’s, foto’s of overige bestanden. De maximale upload grootte is 100MB.

Meerdere bestanden of groter dan 100MB?
Zijn je bestanden groter dan 100MB of wil je in 1 keer meerdere bestanden uploaden? Maak dan gebruik van Wetransfer. Gebruik hierbij info@promobee.nl als e-mailadres.

Controle
Voordat we tot bedrukking overgaan, controleren we uw ontwerp op diverse punten. Mochten we problemen ontdekken, dan brengen we u op de hoogte.

Vragen over uw digitale ontwerp?
We staan klaar om al uw vragen rondom het digitale ontwerp (en overige vragen) te beantwoorden. Schroom niet en neem contact op via: 0528 – 85 11 55 of info@promobee.nl.

Levertijd

Levertijd
De levertijd van dit product is 5 werkdagen. Bezorging is gratis.

Track & trace
Zodra uw producten gedrukt zijn ontvangt u een track & trace code.

Spoedlevering
Mocht u te maken hebben met een deadline? Vraag dan via de normale procedure een offerte aan via onze website en vermeldt bij deze aanvraag de datum waarop u de producten uiterlijk nodig hebt. Wij zullen dan ons uiterste best doen om de bestelling op tijd af te leveren.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Adventskalender om zelf te vullen – plastic vrij” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *