Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Doosje met paaseitjes bedrukken

Doosje met paaseitjes bedrukken?

Ben jij op zoek naar een lekker geschenk om cadeau te geven tijdens de paasdagen? Deze heerlijke paaseitjes, gemaakt van melkchocolade, zitten verpakt per 4 in een doosje. Het doosje kan full colour gepersonaliseerd worden met jouw eigen ontwerp.

Product samenstellen

Vanaf  0,99

1. Aantal
Wijzigen
Verzending (NL/BE) Gratis
Instelkosten Gratis
Per stuk  0,00 (excl. BTW)
Totaal  0,00 (incl. BTW)
Levering uiterlijk donderdag 15 augustus - spoedlevering op aanvraag
Hulp nodig? Direct chatten
Chat gesloten , open vanaf 09:00
  • Prijs is inclusief instelkosten, bedrukking en verzending
  • Gratis 3d visualisatie binnen 60 minuten
  • Gratis sample per post verstuurd

Doosje met paaseitjes bedrukken

  • Levering uiterlijk donderdag 15 augustus
  • Minimum afname: 24 stuks

> Ben jij op zoek naar een lekker geschenk om cadeau te geven tijdens de paasdagen? Deze heerlijke paaseitjes, gemaakt van melkchocolade, zitten verpakt per 4 in een doosje. Het doosje kan full colour gepersonaliseerd worden met jouw eigen ontwerp. Uw eigen paasgeschenk brievenbus bedrukken kan al vanaf 24 stuks, vraag nu uw offerte aan!

Deze paaseitjes van melkchocolade zitten per 4 verpakt in een doosje. Het doosje heeft een afmeting van 110 x 110 x 70 mm en kan volledig gepersonaliseerd worden.

 

Inhoud: 4 paaseitjes per doosje

Smaak: melkchocolade

Formaat: 110 x 110 x 70 mm

Houdbaarheid: 4 maanden indien correct bewaard

 

Ingrediënten: suiker, volle melkpoeder, cacaoboter, cacaomassa, lactose, emulgator: lecithine (soja). Kan sporen van noten en gluten bevatten.

 

 

Aantal
24
50
100
250
500
1000
2500
5000
10000

Bedrukking

Bestanden uploaden
Je kunt gemakkelijk en snel bestanden toevoegen aan je bestelling in het afrekenproces. In de winkelwagen staat een button waar je jouw bestanden toe kunt voegen. Heb je er voor gekozen dat PromoBee het ontwerp maakt? Dan is het mogelijk om hier ondersteunend materiaal bij te voegen zoals logo’s, foto’s of overige bestanden. De maximale upload grootte is 100MB.

Meerdere bestanden of groter dan 100MB?
Zijn je bestanden groter dan 100MB of wil je in 1 keer meerdere bestanden uploaden? Maak dan gebruik van Wetransfer. Gebruik hierbij info@promobee.nl als e-mailadres.

Controle
Voordat we tot bedrukking overgaan, controleren we uw ontwerp op diverse punten. Mochten we problemen ontdekken, dan brengen we u op de hoogte.

Vragen over uw digitale ontwerp?
We staan klaar om al uw vragen rondom het digitale ontwerp (en overige vragen) te beantwoorden. Schroom niet en neem contact op via: 0528 – 85 11 55 of info@promobee.nl.

Levertijd

Levertijd
De levertijd van dit product is 5 werkdagen. Bezorging is gratis.

Track & trace
Zodra uw producten gedrukt zijn ontvangt u een track & trace code.

Spoedlevering
Mocht u te maken hebben met een deadline? Vraag dan via de normale procedure een offerte aan via onze website en vermeldt bij deze aanvraag de datum waarop u de producten uiterlijk nodig hebt. Wij zullen dan ons uiterste best doen om de bestelling op tijd af te leveren.