Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Paas pakket – brievenbus

Paaspakket in brievenbusformaat bedrukken?

Pasen komt er weer aan en wat is nou leuker dan je werknemers verrassen met een paas pakket? Dit paas pakket bestaat uit een doos gevuld met leuke items, waaronder paaseitjes, een handspray en een gepersonaliseerd kaartje.

Product samenstellen

Vanaf  2,79

1. Aantal
Wijzigen
2. Versturen via de post
Wijzigen
Verzending (NL/BE) Gratis
Instelkosten Gratis
Per stuk  0,00 (excl. BTW)
Totaal  0,00 (incl. BTW)
Levering uiterlijk woensdag 31 juli - spoedlevering op aanvraag
Hulp nodig? Direct chatten
Chat gesloten , open vanaf 09:00
  • Prijs is inclusief instelkosten, bedrukking en verzending
  • Gratis 3d visualisatie binnen 60 minuten
  • Gratis sample per post verstuurd

Paas pakket – brievenbus

  • Levering uiterlijk woensdag 31 juli
  • Minimum afname: 12 stuks
  • Per adres versturen
  • relatief goedkoop
  • maatwerk ( we maken ze op maat)

> Pasen komt er weer aan en wat is nou leuker dan je werknemers verrassen met een paas pakket? Dit paas pakket bestaat uit een doos gevuld met leuke items, waaronder paaseitjes, een handspray en een gepersonaliseerd kaartje. Uw eigen paasgeschenk brievenbus bedrukken kan al vanaf 12 stuks, vraag nu uw offerte aan!

Dit leuke compacte paas pakket bestaat uit een doos gevuld met paaseitjes, handspray en een gepersonaliseerd kaartje, waar je een leuke boodschap op kunt schrijven voor jouw klanten.

 

Heb je zelf een ander idee voor een gepersonaliseerd pakketje? Neem dan contact met ons op en wellicht kunnen we wat voor je betekenen.

Aantal
12
24
50
100
250
500
1000
Versturen via de post
Ja
Nee

Bedrukking

Bestanden uploaden
Je kunt gemakkelijk en snel bestanden toevoegen aan je bestelling in het afrekenproces. In de winkelwagen staat een button waar je jouw bestanden toe kunt voegen. Heb je er voor gekozen dat PromoBee het ontwerp maakt? Dan is het mogelijk om hier ondersteunend materiaal bij te voegen zoals logo’s, foto’s of overige bestanden. De maximale upload grootte is 100MB.

Meerdere bestanden of groter dan 100MB?
Zijn je bestanden groter dan 100MB of wil je in 1 keer meerdere bestanden uploaden? Maak dan gebruik van Wetransfer. Gebruik hierbij info@promobee.nl als e-mailadres.

Controle
Voordat we tot bedrukking overgaan, controleren we uw ontwerp op diverse punten. Mochten we problemen ontdekken, dan brengen we u op de hoogte.

Vragen over uw digitale ontwerp?
We staan klaar om al uw vragen rondom het digitale ontwerp (en overige vragen) te beantwoorden. Schroom niet en neem contact op via: 0528 – 85 11 55 of info@promobee.nl.

Levertijd

Levertijd
De levertijd van dit product is 5 werkdagen. Bezorging is gratis.

Track & trace
Zodra uw producten gedrukt zijn ontvangt u een track & trace code.

Spoedlevering
Mocht u te maken hebben met een deadline? Vraag dan via de normale procedure een offerte aan via onze website en vermeldt bij deze aanvraag de datum waarop u de producten uiterlijk nodig hebt. Wij zullen dan ons uiterste best doen om de bestelling op tijd af te leveren.