Snel advies 0528 - 85 11 55

Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Stoepkrijt eieren in doosje

Stoepkrijt eieren in doosje bedrukken?

Ben jij op zoek naar een leuk, creatief geschenk voor kinderen? Deze leuke set bestaat uit 6  kleuren stoepkrijtjes, in de vorm van eieren. Een super leuk geschenk om mee te kleuren tijdens de paasdagen. Je kan de deksel van de doos bedrukken met jouw eigen logo. Deze stoepkrijt eieren in doosje zijn al verkrijgbaar vanaf 50 stuks.

Product samenstellen

Vanaf  2,29

1. Aantal
Wijzigen
Verzending (NL/BE) Gratis
Instelkosten Gratis
Per stuk  0,00 (excl. BTW)
Totaal  0,00 (incl. BTW)
Levering uiterlijk woensdag 24 april - spoedlevering op aanvraag
Hulp nodig? Direct chatten
Chat gesloten , open vanaf 09:00
  • Prijs is inclusief instelkosten, bedrukking en verzending
  • Gratis 3d visualisatie binnen 60 minuten
  • Gratis sample per post verstuurd

Stoepkrijt eieren in doosje

  • Levering uiterlijk dinsdag 23 april
  • Minimum afname: 50 stuks
  • Per adres versturen
  • relatief goedkoop
  • maatwerk ( we maken ze op maat)

> Ben jij op zoek naar een leuk, creatief geschenk voor kinderen? Deze leuke set bestaat uit 6  kleuren stoepkrijtjes, in de vorm van eieren. Een super leuk geschenk om mee te kleuren tijdens de paasdagen. Je kan de deksel van de doos bedrukken met jouw eigen logo. Deze stoepkrijt eieren in doosje zijn al verkrijgbaar vanaf 50 stuks. Uw eigen paasgeschenk brievenbus bedrukken kan al vanaf 50 stuks, vraag nu uw offerte aan!

Verwar deze eieren niet met echte eieren! In het doosje zit een set van 6 eieren, gemaakt van stoepkrijt. Ze zien er misschien echt uit, maar kunnen gebruikt worden om mooie tekeningen mee te maken. Kortom, een leuk cadeau voor kinderen tijdens de paasdagen.

Aantal
50
100
250
500
1000
2500
5000
10000

Bedrukking

Bestanden uploaden
Je kunt gemakkelijk en snel bestanden toevoegen aan je bestelling in het afrekenproces. In de winkelwagen staat een button waar je jouw bestanden toe kunt voegen. Heb je er voor gekozen dat PromoBee het ontwerp maakt? Dan is het mogelijk om hier ondersteunend materiaal bij te voegen zoals logo’s, foto’s of overige bestanden. De maximale upload grootte is 100MB.

Meerdere bestanden of groter dan 100MB?
Zijn je bestanden groter dan 100MB of wil je in 1 keer meerdere bestanden uploaden? Maak dan gebruik van Wetransfer. Gebruik hierbij info@promobee.nl als e-mailadres.

Controle
Voordat we tot bedrukking overgaan, controleren we uw ontwerp op diverse punten. Mochten we problemen ontdekken, dan brengen we u op de hoogte.

Vragen over uw digitale ontwerp?
We staan klaar om al uw vragen rondom het digitale ontwerp (en overige vragen) te beantwoorden. Schroom niet en neem contact op via: 0528 – 85 11 55 of info@promobee.nl.

Levertijd

Levertijd
De levertijd van dit product is 5 werkdagen. Bezorging is gratis.

Track & trace
Zodra uw producten gedrukt zijn ontvangt u een track & trace code.

Spoedlevering
Mocht u te maken hebben met een deadline? Vraag dan via de normale procedure een offerte aan via onze website en vermeldt bij deze aanvraag de datum waarop u de producten uiterlijk nodig hebt. Wij zullen dan ons uiterste best doen om de bestelling op tijd af te leveren.