Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Waterglas stapelbaar bedrukken 30cl

  • Levering uiterlijk donderdag 08 augustus
  • Minimum afname: 48 stuks
  • Decoratie: Beschikbaar in 3 kleuren

> Serveer water in deze mooie waterglazen. De glazen hebben een inhoud van 30cl en zijn stapelbaar. Zo zet je ze eenvoudig in de kast, zonder dat het veel ruimte in beslag neemt. De glazen zijn verkrijgbaar vanaf 48 stuks en kunnen full colour bedrukt worden. Uw eigen thee- & waterglazen bedrukken kan al vanaf 48 stuks, vraag nu uw offerte aan!

Dit mooie glas heeft een inhoud van 30cl en is stapelbaar per 3. Wij kunnen de glazen bedrukken met het logo van jouw vereniging, hotel of café in 1 kleur tot full colour.

 

Inhoud randvol: 30 cl

Diameter: 8 cm

Hoogte: 9 cm

 

Aantal
48
72
144
250
500
1000
1500
2500
Aantal kleuren opdruk
Onbedrukt
1 kleur
Full colour

Bedrukking

Bestanden uploaden
Je kunt gemakkelijk en snel bestanden toevoegen aan je bestelling in het afrekenproces. In de winkelwagen staat een button waar je jouw bestanden toe kunt voegen. Heb je er voor gekozen dat PromoBee het ontwerp maakt? Dan is het mogelijk om hier ondersteunend materiaal bij te voegen zoals logo’s, foto’s of overige bestanden. De maximale upload grootte is 100MB.

Meerdere bestanden of groter dan 100MB?
Zijn je bestanden groter dan 100MB of wil je in 1 keer meerdere bestanden uploaden? Maak dan gebruik van Wetransfer. Gebruik hierbij info@promobee.nl als e-mailadres.

Controle
Voordat we tot bedrukking overgaan, controleren we uw ontwerp op diverse punten. Mochten we problemen ontdekken, dan brengen we u op de hoogte.

Vragen over uw digitale ontwerp?
We staan klaar om al uw vragen rondom het digitale ontwerp (en overige vragen) te beantwoorden. Schroom niet en neem contact op via: 0528 – 85 11 55 of info@promobee.nl.

Levertijd

Levertijd
De levertijd van dit product is werkdagen. Bezorging is gratis.

Track & trace
Zodra uw producten gedrukt zijn ontvangt u een track & trace code.

Spoedlevering
Mocht u te maken hebben met een deadline? Vraag dan via de normale procedure een offerte aan via onze website en vermeldt bij deze aanvraag de datum waarop u de producten uiterlijk nodig hebt. Wij zullen dan ons uiterste best doen om de bestelling op tijd af te leveren.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Waterglas stapelbaar bedrukken 30cl” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *