Snel advies: 0528 - 85 11 55

Gratis digitaal ontwerp

Gratis verzending

Gratis sample

Toon filters

Gin Tonic Glazen

De cocktailtrend is wel de gin-tonic. Het is makkelijk te variëren, simpel zelf te maken én iedereen vindt hem lekker. Naast de juiste verhouding gin en tonic, is een goed bijpassend glas ook een vereiste. De door jou ontworpen Gin Tonic glazen zijn van de allerhoogste kwaliteit. Geen gedoe met afwassen, want de bedrukte glazen zijn geschikt voor de vaatwasser.  Bij PromoBee kun je terecht voor zowel bedrukte als gegraveerde Gin Tonic glazen.

Toon prijs

Toont alle 2 resultaten

Sorteer op

Glazen voor Gin Tonic

Tijdens het drinken van een verfrissende Gin Tonic, kan een gepast glas niet ontbreken. De hippe cocktail is zo populair, dat iedereen wel een set glazen kan gebruiken. Je herkent de glazen aan de ballonvorm.  Daarom wordt het glas ook wel het coppa glas of ballonglas genoemd. Dit zijn namelijk de typische Gin Tonic glazen, waar de smaken van de cocktail het best in uitkomen en met ruimte voor garnering.

Gin Tonic glazen als relatiegeschenk

Een groot glas, ijsklontjes, één deel gin en drie delen tonic. Indien gewenst een plakje komkommer, limoen of citroen. Het ideale recept voor de meest populaire cocktail van dit moment. Gin Tonic is helemaal populair op dit moment. De kans om als bedrijf op in te spelen. Bedrukte Gin Tonic glazen zijn een origineel geschenk. Met bedrukking zal je zeker een positieve indruk achterlaten. Het logo of persoonlijke tekst kan bedrukt of gegrafeerd worden.

Bedrukte Gin Tonic glazen

Promobee bedrukt al jaren promotieartikelen. Door deze ruime ervaring kunnen wij de beste kwaliteit garanderen. We bedrukken al champagneglazen vanaf 24 stuks. Allereerst lever je zelf het ontwerp aan. Daarna gaan wij voor je aan de slag. De bedrukking kan een logo zijn of een persoonlijke boodschap. Heb je vragen of hulp nodig bij het ontwerp? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze eigen ontwerpers helpen je dan verder.