Check Gratis digitaal ontwerp

Check Gratis verzending

Check Gratis sample

Toon filters

Thee- & waterglazen

Uw eigen bedrukte thee- of waterglazen? Daar wordt iedereen warm van! Een gepersonaliseerd thee- of waterglas is een uniek cadeau voor relaties of (potentiële) klanten. Ook uitermate geschikt voor restaurants en hotels. Met uw logo of tekst op een thee- of waterglas geeft net dat beetje extra voor een professionele uitstraling. Uw gepersonaliseerde glazen zijn al leverbaar vanaf 6 stuks!

Toon prijs

Resultaat 1–15 van de 19 resultaten wordt getoond

Sorteer op

Bedrukte glazen van hoge kwaliteit

Onze glazen zijn van hoge kwaliteit en worden met haarscherpe kwaliteit bedrukt. Alle verkrijgbare glazen zijn van gestandaardiseerd formaat maar vallen op door hun unieke bedrukking van uw logo of tekst. Bovendien gaan onze glazen lang mee en worden daardoor nog meer gewaardeerd door de ontvanger!

Luxe bedrukte glazen

Uw eigen logo of tekst op een glas gedrukt geeft een professionele en luxe uitstraling. Bij iedere slok ziet uw gast of klant het logo van uw bedrijf. Kies het juiste glas voor uw bedrijf en wij doen de rest! U ontvangt een gratis digitaal ontwerp. Heeft u hulp nodig bij het ontwerpen van uw bedrukte glazen? Neem dan contact op met onze designafdeling via info@promobee.nl.