Snel advies: 0528 - 85 11 55

Gratis digitaal ontwerp

Gratis verzending

Gratis sample

Toon filters

Shotglazen

Tijdens een feestje een memorabele toast doen. Dit doe je vaak met shots, een kleine scheut sterke drank. Alle shotglazen van PromoBee worden bedrukt met een logo, tekst of slogan. De glazen zijn van zodanige kwaliteit, dat ze in de vaatwasser kunnen. Dit geldt voor gegrafeerde- én voor bedrukte borrelglazen. Levering is al mogelijk vanaf 24 stuks en zelfs fullcolour bedrukking behoort tot de mogelijkheden. Heeft u hulp nodig met een ontwerp? Neem contact op met onze designafdeling via info@promobee.nl of bel voor snel en persoonlijk advies 0528 – 85 11 55.

Toon prijs

Toont alle 2 resultaten

Sorteer op

Shotglazen als relatiegeschenk

Een uniek en vooral persoonlijk geschenk aan klanten, leveranciers of misschien wel de werknemers. Dankzij de hoge kwaliteit van het glas, geef je een blijvende herinnering. Het shotglas gaat lang mee en daardoor zal de ontvanger lang terugdenken aan de samenwerking.

glazen bedrukken met logo

Promobee bedrukt al jaren promotieartikelen. Door deze ruime ervaring kunnen wij de beste kwaliteit garanderen. We bedrukken al shotglazen vanaf 24 stuks. Allereerst lever je zelf het ontwerp aan. Daarna gaan wij voor je aan de slag. De bedrukking kan een logo zijn of een persoonlijke boodschap. Heb je vragen of hulp nodig bij het ontwerp? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze eigen ontwerpers helpen je dan verder.

Andere soorten glazen

We hebben verschillende soorten shotglazen op voorraad, zodat er altijd een glas is dat bij je past. Naast shotglazen hebben wij ook borrelglazen. Deze zijn iets groter. Liever een groter glas cadeau doen? Neem dan eens een kijkje bij onze bedrukte wijnglazen. Vraag vandaag nog jouw offerte aan voor bedrukte shotglazen.