Snel advies: 0528 - 85 11 55

Gratis digitaal ontwerp

Gratis verzending

Gratis sample

Toon filters

Polsbandjes bedrukken

Bent u op zoek naar polsbandjes die u kunt laten bedrukken? Dat kan bij PromoBee! Of u nu armbandjes nodig hebt voor uw evenement, voor uw vips, of als weggevertje voor uw campagne: u vindt het bij PromoBee. Wat dacht u van de klassieke rubberen bandjes? Of wellicht gaat uw voorkeur uit naar de stoffen bandjes die ook vaak gebruikt worden op festivals. Wat uw visie ook is, alle polsbandjes bij PromoBee worden bedrukt met uw ontwerp in haarscherpe fotokwaliteit. Twijfelt u tussen verschillende modellen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de klantenservice. Zij kunnen u gratis samples toesturen zodat u de producten in het echt kunt bewonderen. Ook krijgt u na het bestellen altijd binnen een uur een visueel ontwerp toegestuurd, zodat u kunt zien hoe het eindresultaat wordt. Bij PromoBee zit u dus zeker goed!

Toon prijs

Toont alle 5 resultaten

Sorteer op

Polsbandjes voor ieder evenement

Organiseert u binnenkort een (groot) evenement dat alleen toegankelijk is voor mensen met een ticket of voor genodigden? Dan wilt u er natuurlijk wel zeker van zijn dat niet zomaar iedereen kan binnen wandelen. Polsbandjes zijn de perfecte manier om dit te controleren. Geef een polsbandje aan iedereen die binnen mag komen en u kunt gemakkelijk controleren wie wel of niet toegang heeft tot uw evenement. Bij PromoBee laat u de armbandjes ook gemakkelijk bedrukken met uw ontwerp in haarscherpe fotokwaliteit, zodat de polsbandjes na uw evenement ook nog een leuk aandenken zijn voor uw gasten. Zo zullen uw gasten uw evenement en uw merk niet snel vergeten.

Armbandjes bedrukt met uw ontwerp

Bij PromoBee vindt u armbandjes die u kunt laten bedrukken in de hoogste kwaliteit. Of u nou een evenement organiseert of rubberen polsbandjes zoekt voor uw campagne, bij ons bent u aan het juiste adres. Bij PromoBee kunt u de armbandjes voor uw festival, evenement of campagne gemakkelijk laten bedrukken in haarscherpe fotokwaliteit. Voordat u bestelt kunt u ook gratis samples aanvragen zodat u de polsbandjes in het echt kunt vasthouden en ervaren. Vervolgens kunt u een keuze maken voor één van de modellen en kunt u uw ontwerp uploaden. U ontvangt dan binnen een uur een digitale visualisatie van uw product zodat u kunt controleren of het er uitziet zoals u voor ogen hebt. Een succesvol evenement of een knallende campagne begint dus bij PromoBee!