Snel advies: 0528 - 85 11 55

Gratis digitaal ontwerp

Gratis verzending

Gratis sample

Toon filters

Theeglazen bedrukken

Uw eigen bedrukte theeglazen? Daar wordt iedereen warm van! Een gepersonaliseerd theeglas is een uniek cadeau voor relaties of (potentiële) klanten. Ook uitermate geschikt voor restaurants en hotels. Met uw logo of tekst op een theeglas geeft net dat beetje extra voor een professionele uitstraling. Uw gepersonaliseerde theeglazen zijn al leverbaar vanaf 6 stuks!

Toon prijs

Toont alle 2 resultaten

Sorteer op

Bedrukte theeglazen

Een theeglas bedrukt met uw logo of tekst zorgt gegarandeerd voor een warm gevoel bij de ontvanger. U heeft zorg besteed aan het uitzoeken van een passend en luxe cadeau. En een theeglas is altijd nuttig! Een bedrukt theeglas geeft een uitermate professionele uitstraling. Bovendien is een elegant theeglas een duurzaam cadeau en geschikt voor veel ontvangers. Bedrukte theeglazen zijn al verkrijgbaar vanaf 6 stuks.

Dubbelwandig theeglas

Naast een elegant theeglas kunt u ook kiezen voor een dubbelwandig theeglas. Deze is verkrijgbaar met en zonder oor. Immers, doordat het een dubbelwandig glas is, wordt de buitenkant van het glas niet heet. Dit maakt het voor de ontvanger fijner om het glas vast te houden. Bovendien geeft het een extra luxe uitstraling!

Vraag vandaag uw offerte aan

Vraag in drie simpele stappen een offerte aan voor uw eigen bedrukte theeglazen. Fullcolour bedrukking van theeglazen behoort tot de mogelijkheden! U ontvangt gratis een digitaal ontwerp. Heeft u hulp nodig bij het ontwerpen van de bedrukking? Neem dan contact op met onze designafdeling via info@promobee.nl.