Snel advies: 0528 - 85 11 55

Gratis digitaal ontwerp

Gratis verzending

Gratis sample

Toon filters

Eet & drinkwaren

Eten en drinken als relatiegeschenk bedrukken is erg populair. Denk aan een verfrissende dorstlesser als cadeau, zoals een bedrukt flesjes water. Of aan een verfrissend pepermuntje met uw logo of tekst. Eet of drinkbare promotionele artikelen zijn goede reclamedragers, zodat er bij iedere slok of ieder pepermuntje weer aan u gedacht gaat worden.

Toon prijs

Resultaat 1–24 van de 160 resultaten wordt getoond

Sorteer op

Ook is het belangrijk dat een relatiegeschenk ook echt gebruikt gaat worden als dit weggeven gaat worden, daar hoeft u bij eetbare of drinkbare promotie-items niet aan te twijfelen. Deze zijn sneller op dan u denkt!

Bedrukte eet- en drinkwaren

PromoBee biedt een ruime keuze in eet- en drinkwaren: van pepermuntblikjes tot broodtrommels, van aluminium bidons tot waterflesjes. Items zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat er altijd een optie is die bij uw bedrijf past. En uiteraard is ieder etiket haarscherp bedrukt met uw logo of tekst!

Offerte voor bedrukte eet- en drinkwaren

Op deze pagina hebben wij een selectie gemaakt van de meest voorkomende eet en drinkbare relatiegeschenken. Selecteer een product en binnen 3 stappen krijgt u meteen de prijs te zien. Komt u er niet helemaal uit, neem dan contact met ons op via info@promobee.nl of bel 0528-851155.