Snel advies: 0528 - 85 11 55

Gratis digitaal ontwerp

Gratis verzending

Gratis sample

Toon filters

Glazen Bedrukken

Laat uw glazen bedrukken met uw eigen logo of tekst! Uitermate geschikt voor horeca en hotels, maar ook als luxe cadeau voor relaties of (potentiële) klanten. Kies voor een elegant waterglas, rank champagneglas of luxueus dubbelwandig theeglas. Uw eigen fullcolour bedrukte glazen zijn al leverbaar vanaf 6 stuks!

Toon prijs

Toont alle 7 resultaten

Sorteer op

Verschillende bedrukte glazen

Er zijn verschillende mogelijkheden bij het bedrukken van uw eigen glas: kies voor een bierglas, een wijnglas, een waterglas, een champagneglas of een (dubbelwandig) theeglas. Er zit altijd iets voor u bij! Het is ook mogelijk om meerdere glazen met elkaar te combineren, bijvoorbeeld een wijnglas en een waterglas. Zo krijgt uw klant de ultieme ervaring bij uw restaurant.

Bedrukte glazen van hoge kwaliteit

Onze glazen zijn van hoge kwaliteit en worden met haarscherpe kwaliteit bedrukt. Alle verkrijgbare glazen zijn van gestandaardiseerd formaat maar vallen op door hun unieke bedrukking van uw logo of tekst. Bovendien gaan onze glazen lang mee en worden daardoor nog meer gewaardeerd door de ontvanger!

Luxe bedrukte glazen

Uw eigen logo of tekst op een glas gedrukt geeft een professionele en luxe uitstraling. Bij iedere slok ziet uw gast of klant het logo van uw bedrijf. Kies het juiste glas voor uw bedrijf en wij doen de rest! U ontvangt een gratis digitaal ontwerp. Heeft u hulp nodig bij het ontwerpen van uw bedrukte glazen? Neem dan contact op met onze designafdeling via info@promobee.nl.